Summa sidvisningar

fredag, februari 05, 2016

My cartoon blog - min gubb-blogg

Just to make it sure.
I have a blog http://oqillustration.blogspot.se where all my latest cartoons are posted or published if you so wish. You are welcome to take a look.

Som ni alla vet.
Jag har en rolig-gubb-blogg http://oqillustration.blogspot.se där mina senare illustrationer ligger inlagda.
Gör gärna ett besök.

5 kommentarer:

Lars Behrman sa...

Det kunde jag ge mig fan på.

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

mitt namn är Bekteshi Jehona, bosatt från Lund, min man skilde mig senast två år, han flyttar ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min man med namnet Erickson återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min man daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skicka e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

Viktória Peričková sa...

Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom allt började som ett skämt för vissa människor sa att det var omöjligt. Mitt namn är Bengt Mårtensson och jag är från Henån, Sverige men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en härlig fru. Något hemskt hände min familj, när jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjens behov. av henne och mina barn just nu. Jag lyckades i nio år, ingen fru kunde hjälpa mig att ta hand om barnen. jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon blockerar mig från att prata med henne, jag försöker prata med hennes vän och hennes familjemedlemmar men vet fortfarande att en kan hjälpa mig och jag har skickat in ansökan senare till så många företag men ändå gjorde de det inte ringa mig, förrän en trogen dag kom som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. när jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter för och han berättade om en fantastisk man som hjälpte honom att få ett bra jobb i coca cola company och han berättade att han är en trollkaster men jag är en person som aldrig tror på stavning men jag bestämde mig för att ge honom ett försök och Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa sju dagar av lunchen. Jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig att göra bra. Drigbinovia se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter Drigbonovia underbara arbete. Min fru ringde mig med ett okänt nummer och bad om ursäkt och hon berättade att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru återvänder hem. Och efter två dagar ringde ett företag som jag har skickat mitt uppskattningsbrev till, nu är jag chef för paragon -företag i USA. Jag råder dig om du har några problem skicka ett meddelande till det här e -postmeddelandet: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp honom på +12162022709 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas från dig. Jag önskar dig det bästa.

Anonym sa...

Min man och jag kommer för alltid att förbli tacksamma mot Dr Ilekhojie för hans gudomliga ingripande i våra liv. Min fru och jag flydde från Somalia till Kanada. Vi kom till Kanada och livet var inte lätt och vi behövde mer pengar för att klara våra räkningar. Min fru gjorde en del efterforskningar på nätet för att få hjälp med att vinna ett lotteri och hon fick trovärdiga rekommendationer från sin chef för att nå ut till Dr Ilekhojie som delar ut lotterivinstnummer med sin lycka-ritual. Vi tog kontakt med Dr Ilekhojie som informerade oss om processen som vi gick med på att utföra omedelbart. Efter att lycka-ritualen var klar köpte vi en lott i Hospital Research Foundation Home-lotteriet och spelade den precis som Dr Ilekhojie instruerade med siffrorna som han avslöjade. Med 2 dagar vann vi en lägenhet med 3 sovrum och ett kontantbelopp på $700 000. Våra liv förändrades inom en vecka och som Dr Ilekhojie instruerade skickades %30 av beloppet till vilket vårdhem som helst för äldre människor för att hjälpa till att betala för vård för de övergivna. Du kan kontakta honom och se vad som händer. Ring/smsa +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com