Summa sidvisningar

lördag, juni 05, 2010

Jessica, nu börjar livet...

...på riktigt.
Men först. Efter en hektisk fredag med utspring, firande, flakåk och kanske vemodiga avsked av studiekompisar som kom Jessica slutligen, med visselpipan runt halsen, till Stockbegsvägen i Älvsjö för att bli firad. Där väntade släkt och vänner, kompisarna droppade in en efter en.

Är man student är det lika bra att bära högt huvud, ja man ska visa sig reslig och stolt, höja sig ur mängden och lysa som den stjärna man är.

Paketöppning tillhör traditionen, Jessica Qvennerstedt fick många presenter, fina presenter. Något att plocka bland när dagen blir vardag igen. En klocka, en halsband, en resa, pengar och mycket annat som gör dagen minnesvärd.

Grattis Jessica, livet utanför skolans värld börjar nu, vad din framtid har att bjuda på vet bara du, kanske inte exakt, det tar sin tid att landa.
Men fjorton dagars ledigt blir det innan du börjar jobba, sen blir det nog en resa om vi inte missförstått det hela...det nya livet har börjat.
Vad vi vet är att du kommer att klara dig i den värld som nu öppnar sig, grip chanserna som dyker upp, det är aldrig fel att ångra ett beslut däremot dumt att inte greppa tillfället.

Foto: Olle Q ©

2 kommentarer:

Äla sa...

Härliga bilder på en särdeles vacker tjej. Ett extra plus var de snygga skorna.

Olle Qvennerstedt sa...

Visst är hon fin Jessica.
Man blir som farfar stolt över bristningsgränsen, även skorna blir godkända.